Jutalomjegy az Állatkertbe

KEDVES MAGONCOSOK!
Kedves Szülőtársak!

Szeretettel hívogatlak Benneteket FEBRUÁR 23-án Fővárosi Állatkertbe. 
A Magonc zenekar decemberben a Vajdahunyad vár adventi programjának ünnepi műsorában jeleskedett koncertjével. Ezért a fellépésért ajándék belépőt kaptunk az Állatkerttől, amit ezen a szépséges tél végi napon veszünk igénybe.
A csoportos belépő 50 gyermek és 10 felnőtt számára biztosít ingyenes belépést az Állatkertbe. 

Minden Magoncos, aki muzsikált a koncerten az 50 fős ingyenes keretbe tartozik. Ha 60 fő felett gyűlünk össze a reggeli találkozónál, a többlet jegyeket a kapuban tudják megvásárolni azok, akik nagyobb – kisebb testvérrel érkeznek, szülők vagy nem voltak ott a koncerten, de szívesen töltenének együtt egy szépséges napot az Állatkertbe Magoncos körbe. Mivel nemrég megnyílt az Állatkert új részlege a Varázskert, egy hosszabb tartózkodást, játékot terveztünk a helyszínen. Találkozó, reggeli gyülekező 9.45 – 10.00 óra között; a nap végén 16 órakor az Állatkert Főbejárata előtt.
Mindenki maga gondoskodik a helyszínre érkezésről és hazautazásról.  Egész napra való úti csomagot, esőkabátot, Zoo csemegére és egyéb nyalánkságra való zsebpénzt (ha valakinek igénye van rá) és akivel nem jönnek szülők telefonos elérhetőséget készítsen a hátizsákba.

Kedves Apa és Anyatársak, örömmel vennék felnőtt kísérői segítséget, kérem szépen hogy jelezze  telefonon, aki a 10 fős felnőtt keretbe szívesen jönne kísérőnek egész napos segítőnek az állatkerti kirándulásra. Ha valaki hamarabb szeretne jönni a gyerkőcökért mint 16 óra kérem szépen szintén jelezze telefonon. Érkezéskor reggel 10 óráig várakozunk a kapunál, utána csoportosan megyünk be a  főbejáraton.

Bármilyen kéréssel, kérdéssel hívjatok! Bízom benne, hogy sokan leszünk!

Szeretettel várunk Mindenkit, a szervezők nevében:

Beke Kata
anyuka

Elérhetőségek:
Tel.:+36-30/207-8029
E-mail: festumkft@gmail.com

477 megtekintés