Szentendrei Dobbanások és Pilisborosjenő – koncertek

Kedves Magoncosok és Szülők!

„Napnak aranyos fénye ragyog az utamon, lélek, szellem, hatalom mozdítja lábam s karom…” kezdhetném a beszámolómat, mert reggel még szakadó esőre ébredtünk, de a koncertünkön Szentendrén, már szikrázó napsütésben muzsikáltunk. Örültünk is, meg nem is, hiszen a napszúrás veszélye fenyegetett minket, de hősiesen kibírtuk, én például rákvörösen érkeztem haza. A műsor szépen lement, köszönet mindenkinek, és bizony nagy teljesítmény volt, a kis elsősök helytállása. Sokat segítettek a nagyok, példát mutattak, hogyan is kell a színpad törvényeit betartani. Koncert után megvendégelt minket a Pilisszentlászlói Waldorf Iskola közössége, pogácsa, málnaszörp jutott mindenkinek.
Ezután szaladhattunk Pilisborosjenőre, a második koncertünkre. Voltak, akik már oda nem tudtak jönni, hiszen sokaknak volt az Operába jegyük, vagy színházi előadásra mentek, de szülinapi bulikra is sokan voltak hivatalosak. Féltem, hogy nem leszünk elegen Pilisborosjenőn, a Kerekes Majálison, de nem így lett, oda is szép számmal megérkeztünk. Jól esett a szívélyes fogadtatás, vendéglátás, a színpad is profi volt, jó volt muzsikálni. Lelkes csapatunk műsorát mind két helyen hatalmas vastaps fogadta, és az, hogy adni tudunk az embereknek, jó kedvre tudjuk őket deríteni, ráadásul mi is jól érezzük magunkat, minden kincset megér!
Óriási dicséret Mindenkinek! Gyuri bácsi
U.I.: Az évad utolsó koncertje 2013. május 22.-én, szerdán 16 órakor lesz a Magonc Óvodában. Cím: 1071 Budapest, Városligeti fasor 39-41.
Érkezés: 15.30 órakor.
831 megtekintés