Téli edzőtábor a Magonccal

Kedves Magoncosok és Szülők!

Sikerült megkapnunk az ürömi Műv. Házat.
Így eldőlt, hogy 2015. február 22.-én vasárnap 9-18 óráig edzőtábort tartunk.
A Művelődési Ház üres, nincs semmi, mindent hoznunk, illetve vinnünk kell.
Mivel szülői felvetésre jött létre a tábor gondolata (Miért ne találkozhatnánk télen is, énekelnénk, táncolnánk, főznénk, beszélgetnénk?), összeállítottam egy programtervezetet, ami természetesen megváltoztatható:
9-10 óra – Gyülekező
10-12 óra Magonc óra (új számok tanulása, közös éneklés)
12-13 óra Kirándulás – ebéd előkészítés
13-14 óra Ebéd
14-16 óra Magonc óra (új számok tanulása, közös éneklés)
16.00-17 óra Magonc koncert
17-17.30 óra Táncház (Kis Andris, Beke Kata)
17.30-18 óra Elpakolás, takarítás, hazamenetel
Felajánlottam, hogy koncertet is adunk, és arra meghívjuk Üröm lakosságát.
A főzés a legproblémásabb, hiszen vannak vegetáriánusok, így nekik külön kéne főzni. Agócs Balázzsal az első körben paprikás krumplira gondoltunk bográcsban, de jöhetnek az ötletek. Solya(Trautmann Sára, Trautmann Máté és Trautmann Bálint) anyukája felajánlotta, hogy hozna vegetáriánus virslit, így két kondérba főzve megoldható a kaja, de ha valaki érzékeny valamire, saját maga gondoskodjon arról, hogy ne haljon éhen. Sütiket, kolbászokat, szalonnákat lehet hozni kis kosárkákba, szerintem nem halunk éhen, de kenyeret, tányért, evőeszközt, poharat mindenki maga hozzon. Esetleg – ha sokan leszünk – gulyáságyúkban is főzhetnénk (hátha van valakinek), hogy nehogy kevés legyen a kis bográcsban elkészített kaja.
Szőröket, padlószőnyeget, párnákat és egyéb puha dolgokat, ha hoztok, berendezünk a piciknek egy klassz sarkot, ahol hallgathatják a zenét, pihenhetnének, hancúrozhatnának. Tehát, végig kell gondolni, mik kellhetnek, nyilván van, aki ezt átgondolja, Agócs Balázs vállalta, hogy nyugodtan hívjátok, és ő összeszervezi a teendőket.
Mivel fűtünk a gulyáságyúba? Na, fa is kell!
Akik eddig jelentkeztek, összeírtam, egy csatolmányban közzé teszem, és kérlek Benneteket, pontos névvel (ne csak Olivér+4fő, vagy Sárosi család), a gyerekeknél életkorral, vega, vagy normál étkezést kér, hány főre (hátha érzékeny gyerekéről maga gondoskodik), de a bevásárláshoz tudnunk kell a létszámot. Ja, italt is magunk hozunk! Üdv. Gyuri bácsi
1 104 megtekintés